1. 12. 2014

Je nás tu mnoho (Vyhlášení soutěže)




Týden uběhl, jak voda a než jsme se nadály vyhlášení soutěže je tady. Děkujeme všem účastněným, i těm, kteří na náš blog chodí. Bez Vás by tato soutěž nebyla a ta krásná čísla, která tu oslavujeme také ne. 

Nesmíme opomenou nakladatelství Zlín, které knihu Přízrak do soutěže věnovalo. Určitě by měli radost, jak krásně jste o nakladatelství psali a dokázali, že ho znáte velmi dobře. :)




Teď pojďme k výherci.

Chvilka napětí.... 

knihu Přízrak získává účastník s číslem dvě a to byla...

Ilona. D



Gratulujeme, během chvíle můžeš očekávat výherní email, kde tě poprosíme o adresu, kterou předáme právě nakladatelství Zlín.


A jelikož si to neodpustíme ani tentokrát, vypíšeme pár vzkazů, co nám vykouzlily úsměv ve tváři. :-)

Detektivkám teprve přicházím na chut,proto budu ráda za další možnost přečíst si něco kvalitního :)

Jste nejlepší, smím-li to tvrdit, když váš blog navštěvuju ze všech blogů, co znám (a těch je!), nejčastěji, ale pšššt - nechci vás moc chválit, aby vám to nestouplo do hlavy. ;) Obří díky za přidávání článků, nevím, čím víc bych vám mohla dát najevo, že si vaši práci strašně cením. :) Mějte se krásně, holky, a nadále hodně úspěchů a spoluprací do budoucna!

Oká, tak dali jste mi zabrat :D Ale je to dobrý nápad, při příštím formuláři zkusím vytvořit něco podobného :DD Ať blog šlape tak, jak doteď! ;)

Moc gratuluji k vaším číslům. Jsem i za Vás hrozně ráda, protože máte dokonalý blog, úžasné články i rubriky a prostě všechno. Jen prostě nechápu, jak to děláte :D (Ano, trochu ze mě mluví závist, ale z koho ne?) A nakonec přeji hodně takových, jen krásnějších čísel i do budoucna :)

Jeden úsměv pro hezký den. :)

Ještě jednou děkujeme a u další soutěže na brzkou shledanou. :-)
MaKa

Žádné komentáře:

Okomentovat